Kunstenaars

Kom kijken en genieten!

Welkom op deze pagina voor een eerste indruk van het werk van de kunstenaars, door het bekijken van de diashow, websites en Instagram. De KunstExpo Flevoland omvat een mix van nieuwe deelnemers en ‘oude bekenden’. De Bantsiliek wordt zoals bij elke editie met zorg ingericht, met ‘alle spotlights’ aan!!! De heldere verlichting laat alle werken ‘shinen’ en tot hun recht komen…

Maak kennis met de exposanten en bewonder hun werk. Het zijn er achttien dit jaar! Het wordt weer MOOI! De diashow wordt regelmatig aangevuld, dit is het begin.

Maak kennis met…

* Ada Heidbuurt
Ze woont in Lelystad, haar kunstdiscipline is het creëren van textiele sieraden en objecten. Zeer verschillende materialen zoals synthetische organza en ander textiel brengen haar veel mogelijkheden waarin ze haar creativiteit kwijt kan. Het vervormen en manipuleren  werkt heel inspirerend. Haar sieraden zijn heel divers, kleurrijk, speels en fantasierijk.   
Website: adaheidbuurt.weebly.com – Instagram @adaheidbuurt

*Alice Valk
Alice woont in Rutten, haar kunstdiscipline is (tulp)fotografie.
Ze schrijft: “In de ban van de Tulp ben ik. Vanuit de 17e eeuw zijn de Rembrandttulp en de tulpenvaas
inspiratie voor mijn werk in projecten met verschillende werkwijzen met een eigen sfeer”.
Website: www.alicevalk.nl

* Anja van Dam
Anja woont in Ede. Haar kunstdiscipline is beeldende kunst. Ze werkt met acrylverf en acrylverf met materie. Nieuwsgierigheid zet haar aan tot experimenteren en spelen met materialen. Vaak intuïtief startend met een kleur. Daarna ontdekken wat er ontstaat. Haar werk kenmerkt zich door energie, beweging en kleur.
Website: www.anjavandam.nl – Instagram @ajvandam52

* Annora Poppe
Ze woont in Heerenveen. Als kunstdiscipline heeft ze: Kunst sieraden.
Over haar werk zegt ze: “De Noordoostpolder, waar de machines en trekkers hun sporen achterlaten en waar de natuur haar eigen gang kan gaan. Werken met de natuur en met respect voor haar kracht en schoonheid, dat zie je terug in mijn keuze en omgang met de materialen. Mijn stukken weerspiegelen het mechanische en praktische gebruik van machines, de kracht en puurheid van de materialen”.
Website: www.annorapoppe.com Instagram – @annorapoppe

* Dini Bruinsma
Dini woont aan de haven in Nagele. Haar kunstdiscipline is sieraden, met o.a. glaskralen uit eigen atelier.
Glas is voor haar in beweging en intrigerend, glas verveelt nooit! Inspirerend zijn de foto’s van haar reizen, woonomgeving en de natuur. Soms ontstaan haar sieraden intuïtief…
Website: www.glasaandehaven.nl – Instagram @dinibruinsma