Over ons

In beweging…
De allereerste Flevolandse Kunstbeurs wordt in 2010 georganiseerd door een kunstcommissie die bestaat uit 4 dames. Tineke Smit en Bartha Tiesinga zijn door de jaren heen daarin de constante factor gebleven. Na 5 succesvolle edities wordt er in 2016 voor een andere opzet èn een nieuwe naam gekozen. De KunstExpo Flevoland is geboren, vol met vernieuwing, een veranderde aanpak en voortaan tweejaarlijks in de even jaren te houden.

2019
Ook de kunstcommissie is in beweging, er is een nieuwe setting. Bartha neemt afscheid, Elly Pelleboer wordt verwelkomd. Wat -gelukkig- niet verandert is de locatie, de sfeervolle Bantsiliek waar het werk van de deelnemers zo mooi tot haar recht komt. Als commissieleden buigen we ons elke editie met enthousiasme over wat komen gaat. In een mooi tempo werken we nu toe naar 18 januari 2020. De slogan In Woord en Beeld zette ook ons bijzonder aan het nadenken!

De kunstcommissie 2020 bestaat uit:
Tineke Smit
Elly Pelleboer
Tini Schoenmaker
& Dini Bruinsma. 

Dank
De KunstExpo wordt georganiseerd en gesteund door vrijwilligers en organisaties.  Het evenement kan alleen maar bestaan dankzij hen, de PKN in Bant en de buitengewone fantastische support van de Gemeente Noordoostpolder! Daar zijn we blij mee

Oprecht hartelijk dank hiervoor!