Over Ons

In beweging…
De allereerste Flevolandse Kunstbeurs wordt in 2010 georganiseerd door een kunstcommissie die bestaat uit 4 dames. Tineke Smit en Bartha Tiesinga zijn door de jaren heen daarin de constante factor gebleven. Na 5 succesvolle edities wordt er in 2016 voor een andere opzet èn een nieuwe naam gekozen. De KunstExpo Flevoland is geboren!  Er is vernieuwing met een veranderde aanpak. De Expo wordt voortaan tweejaarlijks gehouden in de even jaren.

De slogan voor 2018 is Durf!!! De kunstcommissie heeft een nieuwe samenstelling. Twee nieuwe leden treden toe. Het zijn Tini Schoenmaker en Dini Bruinsma. Wat -gelukkig- niet verandert is de locatie, de sfeervolle Bantsiliek waar het werk van de deelnemers zo mooi tot haar recht komt. De commissieleden buigen zich met enthousiasme over de vernieuwde opzet. Ze hebben er zin in en werken in een mooi tempo door naar 20 januari 2018… 

De kunstcommissie wordt gevormd door: 
Tineke Smit 
Bartha Tiesinga 
Tini Schoenmaker 
& Dini Bruinsma. 

Dank
De KunstExpo wordt georganiseerd en gesteund door vrijwilligers en organisaties.  Het evenement kan alleen maar bestaan dankzij deze geweldige vrijwilligers, de PKN in Bant en  de steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Daar zijn we blij mee, heel hartelijk dank hiervoor!