Over Ons

In beweging…
De allereerste Flevolandse Kunstbeurs wordt in 2010 georganiseerd door een kunstcommissie die bestaat uit 4 dames. Tineke Smit en Bartha Tiesinga zijn door de jaren heen daarin de constante factor gebleven. Na 5 succesvolle edities wordt er in 2016 voor een andere opzet èn een nieuwe naam gekozen. De KunstExpo Flevoland is geboren, vol met vernieuwing, een veranderde aanpak en voortaan tweejaarlijks in de even jaren te houden.

Ook de kunstcommissie is in beweging, in een nieuwe setting. In 2019 neemt Bartha afscheid, Elly Pelleboer wordt verwelkomd. Wat -gelukkig- niet verandert is de locatie, de sfeervolle Bantsiliek waar het werk van de deelnemers zo mooi tot haar recht komt. Als commissieleden buigen we ons met enthousiasme over wat komen gaat. In een mooi tempo werken we toe naar 18 januari 2020. De slogan voor de komende editie In Woord en Beeld zet ook ons bijzonder aan het nadenken!

De kunstcommissie voor 2020 wordt gevormd door:
Tineke Smit
Tini Schoenmaker
Elly Pelleboer
& Dini Bruinsma. 

Dank
De KunstExpo wordt georganiseerd en gesteund door vrijwilligers en organisaties.  Het evenement kan alleen maar bestaan dankzij deze geweldige vrijwilligers, de PKN in Bant en  de steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Daar zijn we blij mee, heel hartelijk dank hiervoor!